ΜΗ.Τ.Ε. 0829Κ061Α0188401

Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Αργώ βρίσκεται στην περιοχή Πέραμα στη νότια πλευρά της Κέρκυρας, μόλις 6χλμ από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και μόλις 5 χλμ από το αεροδρόμιο.

Ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο υπάρχει στάση λεωφορείου για την πόλη της Κέρκυρας είτε για τη Νότια Κέρκυρα.

Το ξενοδοχείο Αργώ βρίσκεται περίπου 500 μέτρα μακριά από την παραλία του Κανονιού, αλλά και κοντά προς άλλες παραλίες.

Δίπλα στο ξενοδοχείο υπάρχει το Supermarket “The British Corner Shop”, στα 50 μέτρα mini market, καφετέρια, φαρμακείο και πολλά άλλα μαγαζιά.

Στα 500 μέτρα βρίσκεται το κέντρο του Περάματος που διαθέτει mini market, ταβέρνες, μπαρ κ.λ.π.

 

ΠΕΡΙΟΧΗ/ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται το πανέμορφο και ξακουστό Ποντικονήσι. Η περιοχή είναι ιδανική για απολαυστικές βόλτες. Η διαδρομή προς το Ποντικονήσι είναι υπέροχη καθώς περνάμε μια γέφυρα που διασχίζει τη θάλασσα για να καταλήξουμε στο Κανόνι. Από το Κανόνι μπορούμε να φτάσουμε στο Ποντικονήσι , μόνο καλοκαίρι, με βάρκα ή με καϊκάκι.

Μπορούμε, επίσης, να καθίσουμε σε μια καφετέρια στο Κανόνι και να απολαύσουμε τη θέα από ψηλά (βλέπουμε το Ποντικονήσι και την εκκλησία της Αγίας Βλαχέρνας) πίνοντας τον καφέ μας ή να κάνουμε το μπάνιο μας στο Κανόνι.

Στην περιοχή Πέραμα βρίσκεται η Γέφυρα του Κάιζερ, η οποία ένωνε την προβλήτα με το δρόμο του Αχιλλείου, όταν διέμενε εκεί η γερμανική βασιλική οικογένεια.

Κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έκτισε η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ, στο χωριό Γαστούρι.