ΜΗ.Τ.Ε. 0829Κ061Α0188401

Το Ξενοδοχείο Αργώ στην Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο Αργώ με την παραδοσιακή Κερκυραϊκή αρχιτεκτονική, φτιαγμένο με πολύ μεράκι και με πολύ προσωπική δουλειά, λειτουργεί από το 1988 ένα οικογενειακό ξενοδοχείο το οποίο ανακαινίστηκε το 2010 και μπορεί να σας προσφέρει άνεση και ηρεμία για μια ευχάριστη διαμονή. Το ξενοδοχείο Αργώ είναι ιδανική επιλογή για όσους:

  • Θέλουν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν
  • Θέλουν να έχουν άμεση επαφή με τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου (οικογενειακό ξενοδοχείο) για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους
  • Έχουν οικογένεια με παιδιά και θέλουν μεγάλη αυλή για παιχνίδια
  • Θέλουν να μένουν σχετικά κοντά στην πόλη και παράλληλα σε ένα ήρεμο περιβάλλον.
  • Θέλουν να μένουν κοντά στη θάλασσα (περίπου 500 μέτρα).


Βρίσκεται κοντά στο φημισμένο Ποντικονήσι στο Πέραμα, 6χλμ μακριά από την πόλη. Μπορείτε να απολαύσετε τη διαδρομή από το ξενοδοχείο προς το Ποντικονήσι με τα πόδια.

Διαθέτει 16 δωμάτια αποτελούμενο από μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με ανεξάρτητα μπαλκόνια (σχεδον όλα).

P6230523Στο ισόγειο του κτιρίου βρίσκεται η αίθουσα υποδοχής, όπου μπορείτε να κάνετε συνάλλαγμα, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων, οργάνωση εκδρομών και αποστολές fax, το καθιστικό, όπου υπάρχει τηλεόραση και η τραπεζαρία, όπου προσφέρουμε το πρωινό. Γύρω από το κτίριο απολαμβάνετε την αυλή - κήπο του ξενοδοχείου, όπου μπορείτε να καθίσετε να πιείτε στον καθαρό αέρα το καφέ σας, το ποτό σας ή το χυμό σας.